Foreldremøte 3. september

Vel 30 foreldre hadde møtt opp på foreldremøte i Badmintonsenteret 3. september. Trykk deg inn i saken for å se og laste ned dokumenter som ble delt ut og gjennomgått i møtet.

Turnering 11.-13. september

Her kan du se og laste ned turneringsinvitasjon og trekning til ranking U13, U17 og senior elite i Kristiansand 11.-13. september 2015. Det er 196 påmeldte fra 29 forskjellige klubber!

Velkommen til ny sesong!

Mandag 17. august starter vi opp høstsesongen med nye treningstider og enda flere hjelpetrenere enn før. Vi legger opp til mye overlapping mellom gruppene. Hovedtrener er fortsatt Anders B. Petersen.

Nytt klubbtøy

Vårt nye klubbtøy fra Forza er nå klart for bestilling og første leveranse vil være i slutten av august. Denne kolleksjonen varer i tre sesonger, fra høsten 2015 til sommeren 2018. Les mer..

Vertsfamilie søkes

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole. I august kommer 140 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge.

Treningstider mai-juni

Det er noe endrede treningstider fra 4. mai - 18. juni. Følg også med på vår Facebook-side der evt. endringer og beskjeder blir lagt ut fortløpende. Se her for nye treningstider: