KBK treningsleir

Velkommen til treningsleir i Badmintonsenteret og Odderneshallen 15.-17. august. Se hele invitasjonen her.

Påmelding innen 5. august til post@kbk.no.

Treningstider sommeren 2016

I sommer har vi åpent stort sett hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 1800-2100. Noen uker kan det være andre tider pga. treningsleir og landslagssamlinger. Se her for komplett oversikt pr. 29. juni.

Sommeravslutning

Tirsdag 14. juni kl. 18.00 er det sommeravslutning og avslutning for Anders i Badmintonsenteret. Vi griller pølser og hamburgere og det serveres saft og is. Se invitasjonen her. Påmelding til Kirsten Leidal. Vi håper på god oppslutning både fra spillere og foreldre!

Lederskifte i KBK

På årsmøtet i Badmintonsenteret den 28. april ble Øyvind Berntsen valgt til ny leder og Helene Abusdal blir ny nestleder/sportslig leder. Erik Lia går ut av styret og ble valgt til æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste over mange, mange år, i tillegg til fantastiske resultater som spiller i sine yngre dager.

Trening frem til sommeren.

Se her for informasjon om treningstider frem til sommeren. Det blir også felles sommeravslutning for alle juniorgruppene tirsdag 14. juni kl. 18.00 i Badmintonsenteret. Fra 4. juli - 31. juli vil trening være i Odderneshallen pga. bytte av lys i Badmintonsenteret. I perioder med treningsleir/samlinger vil det komme beskjed om endrede treningstider.

Minnepris i Svein Wålands ånd

Også under årets UBM deles det ut diplom og pengegave til minne om Svein Wåland. KBK-spilleren var bare 16 og et halvt år da han døde.

Samme året som han døde under en trening i badmintonsenteret, tok 16-åringen gull i alle tre klassene i UBM.