Ny KBK-trener er ansatt

Rik Hermans (22) er ansatt som ny trener på full tid i KBK neste sesong. Rik er fra Nederland og har spilt 80 kamper i den øverste hollandske badmintonligaen i tillegg til å ha vært trener siden han var 17 år. Han har fire års sportsutdanning fra Nederland som han avsluttet i juni i år og var nå klar for å begynne å jobbe 100 % med badminton. Han vil både få ansvar for unge nybegynnere og for våre beste spillere som satser alt på badminton.

- Vi er veldig fornøyde med ansettelsen av Rik, sier KBK-formann Øyvind Berntsen. Klubben har hatt dialog med mange kandidater de siste månedene, men først med Rik klaffet alt både sportslig og praktisk. Vi har ikke hatt hastverk, men brukt tid på å finne en vi virkelig følte passer i vår klubb.

Nederlenderen selv er veldig ivrig på å komme i gang med sin nye jobb og har allerede begynt å lære seg noen norske gloser. Han ønsker også å fortsette å spille selv, og med en kvartfinale i herredouble fra årets nederlandske mesterskap vil han være en god tilvekst til elitegruppa.

Rik begynner i jobben mandag 15. august og de tre første dagene hans vil være på KBK sin egen treningsleir.