Velkommen til rankingturnering

KBK arrangerer rankingturnering for U13, U17 og senior den 16.-18. september. Klikk her for å laste ned invitasjon.

Ny KBK-trener er ansatt

Rik Hermans (22) er ansatt som ny trener på full tid i KBK neste sesong. Rik er fra Nederland og har spilt 80 kamper i den øverste hollandske badmintonligaen i tillegg til å ha vært trener siden han var 17 år. Les mer..

KBK treningsleir

Velkommen til treningsleir i Badmintonsenteret og Odderneshallen 15.-17. august. Se hele invitasjonen her.

Påmelding innen 5. august til post@kbk.no.

Treningstider sommeren 2016

I sommer har vi åpent stort sett hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 1800-2100. Noen uker kan det være andre tider pga. treningsleir og landslagssamlinger. Se her for komplett oversikt pr. 29. juni.

Sommeravslutning

Tirsdag 14. juni kl. 18.00 er det sommeravslutning og avslutning for Anders i Badmintonsenteret. Vi griller pølser og hamburgere og det serveres saft og is. Se invitasjonen her. Påmelding til Kirsten Leidal. Vi håper på god oppslutning både fra spillere og foreldre!

Lederskifte i KBK

På årsmøtet i Badmintonsenteret den 28. april ble Øyvind Berntsen valgt til ny leder og Helene Abusdal blir ny nestleder/sportslig leder. Erik Lia går ut av styret og ble valgt til æresmedlem i klubben for lang og tro tjeneste over mange, mange år, i tillegg til fantastiske resultater som spiller i sine yngre dager.

Side  av  15