Velkommen til ny sesong!

Mandag 17. august starter vi opp høstsesongen med nye treningstider og enda flere hjelpetrenere enn før. Vi legger opp til mye overlapping mellom gruppene. Hovedtrener er fortsatt Anders B. Petersen.

Nytt klubbtøy

Vårt nye klubbtøy fra Forza er nå klart for bestilling og første leveranse vil være i slutten av august. Denne kolleksjonen varer i tre sesonger, fra høsten 2015 til sommeren 2018. Les mer..

Vertsfamilie søkes

AFS er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole. I august kommer 140 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge.

Treningstider mai-juni

Det er noe endrede treningstider fra 4. mai - 18. juni. Følg også med på vår Facebook-side der evt. endringer og beskjeder blir lagt ut fortløpende. Se her for nye treningstider:

Vårtilbud fra Sport Modern

Vår utstyrsleverandør Sport Modern har tilbud på Speedminton-racketer. Klikk deg inn i saken for å se hele kampanjen. De vil også være til stede i Jotunhallen under UBM med mange tilbudsvarer!

Norges beste badmintonklubb!

Lørdag 21. mars forsvarte vi NM-tittelen for lag fra i fjor og bekreftet dermed posisjonen vår som Norges beste badmintonklubb! Med seier 7-1 over Sandefjord i semifinalen og 6-4 mot Moss i finalen, kunne KBK-spillerne juble for laggull nr. 22 i klubbens historie.

Side  15  av  19