Treningstider sesongen 2014/15

Det er noen små endringer i treningstidene fra forrige sesong og onsdager starter vi opp med to helt nye nybegynnergrupper, jenter og gutter 6-10 år. Klikk deg inn på artikkelen for å lese mer.

KBK treningsjakke

Vår Forza klubbtreningsjakke går på sin siste sesong før utskiftning. De som ennå ikke har den kan nå få kjøpt den til kun kr. 200,- inkl. trykking av logo og navn på ryggen.

Familieturen 2014

23.-25. mai var vi på den årlige familieturen til Danmark. I år, som i de fleste andre år, gikk turen til Rønbjerg Feriecenter. Turen er en herlig mix av trening, bading, konkurranser og sosial moro! Ca. 60 KBK'ere vår påmeldt til årets tur.

Årsmøte

Årsmøtet ble holdt på Christianssands Bryggeri torsdag 8. mai. Klubbens sittende styre ble gjenvalgt. Det ble vedtatt å innføre medlemskontingent i tillegg til treningsavgift, fra og med 2014. 26 fremmøtte deltok på møtet og påfølgende sosialt arrangement i CB-kjelleren.

Styrets årsberetning kan du lese her.

KBK er norgesmestre for lag!

KBK tok tilbake tittelen som norgesmestre for lag, etter en spennende finale mot Moss i Badmintonsenteret. Det stod 5-4 til oss før siste mixkamp, som Sonja og en revansjesugen Christian fikk gleden av å avgjøre til vår fordel.

Haugerud ranking 14-16. mars

Som "vanlig" var KBK den klubben med flest deltakere, også på rankingturneringer på Østlandet. Fredag formiddag pakket vi bilene og durte inn mot hovedstaden. 20 spillere i U-13 og U-19 skulle kjempe om heder og pokaler i Haugerudhallen. En av dem som har vist stor fremgang i år er Herman Ruud (bildet).

Side  17  av  19