Haugerud ranking 14-16. mars

Det er gøy å se at våre spillere blir bedre og bedre. Vi hadde flere som deltok i sin første rankingturnering i U-13, og de viste at de absolutt hadde noe der å gjøre! I Jonas Ø. sitt feriefravær spilte Jonas T. double med Adam, og de var veldig nærme en finaleplass. De tapte 18-21 i 3. sett mot dem som vant finalen. Julie var ogå nærme sin aller første finale i U-13, i damedouble med makker Emilia fra Sandefjord. De vant 1. sett i semifinalen og alt så lyst ut. Men i de to neste settene ble tap med 10 og 17 poeng. Marie og June fikk også en fin 3. plass i double. Samme plassering ble det på Jonas T. i single.

I den eldste juniorklassen hadde dessverre Mads meldt forfall pga. sykdom. Men jentene sørget likevel for gode resultater også i U-19. Best var Marlene som vant damesingle, ble nr. 2 i damedouble med makker Lovise og nr. 3 i mix med Tobias fra Sandefjord. Kristina og Trine ble nr. 3 i damedouble. Kristina fikk også med seg en 3. plass i single.

Vi bodde på skolen like ved hallen og koste oss med taco på fredagskvelden og pizza på lørdagskvelden. En fin gjeng som ser ut til å ha det veldig gøy på tur.