Superbra NM-gjennomføring!

Det ble tre NM-titler til KBK, i tillegg til tre sølvmedaljer og to bronsemedaljer. Gratulerer til alle medaljevinnerne! Noe av det beste av alt var likevel det som var nytt i norsk mesterskapsammenheng, nemlig at arrangørklubbens barne- og ungdomsspillere var så involvert. Gøy om dette kan motivere neste NM-arrangører til liknende innslag. Vi har fått følgende hyggelige epost fra generalsekretær Espen Larsen i Norges Badminton Forbund (NBF):

Gratulerer Helene med 3 NM-titler – imponerende! Gratulerer også til de andre NM-vinnerne fra KBK. Så til Terje «NM-generalen», dere begge, og alle de andre som bidro til å gjøre NM 2014 til et flott mesterskap. Tusen takk for innsatsen. Det er godt å se at KBK har mange frivillige som stiller opp, og at klubben også er i Norgestoppen når det gjelder arrangement. Dere bidro alle til at mesterskapet ble meget vellykket og at alle følte seg velkomne og trivdes i hallen og i Kristiansand.

PS. Personlig var sangen på fredag ved åpningen, og oppvisningen av alle de unge spillerne før finalene på søndag, noe av det som gjorde aller mest inntrykk.

Håper dere kan bringe denne takken fra NBF videre til alle som bidro.

På vegne av Forbundsstyret v/president Trond Wåland og oss i administrasjonen.

Noe som dessverre ikke var så gøy, var at Trine Wåland var uheldig og skled på isen utenfor hallen fredag kveld (og det var farlig glatt). Heldigvis gikk det bedre enn først fryktet og Trine var på plass i hallen på søndag, med krykker og sitt vanlige smil. Hun er sannsynligvis tilbake i trening igjen i løpet av noen dager.

Takk igjen til foreldre, barn, ungdom og spillerne for en flott helg! Spesiell takk til fotograf Eirik, lege Louise og fysioterapeut Ellen som brukte hele helgen på dugnadsarbeid for KBK.